Retourgarantie
Slubbers geeft altijd 14 dagen retourgarantie. Binnen 14 dagen mag je het door jou bestelde pakket aan ons retourneren of ruilen. Het pakket moet dan wel onaangeroerd zijn, m.a.w. het garen mag niet aangebroken en/of gebruikt zijn. Na aanmelding van je retourzending via info@slubbers.nl moet je het pakket zo snel mogelijk aan ons retourneren. Het volledige aankoopbedrag wordt teruggestort bij retournering van de gehele bestelling in goede staat. In geval van accessoires: wanneer je maar een gedeelte van de bestelling retour doet, ontvang je het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen terug. 

De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. 
De kosten voor een retourzending zijn altijd voor uw eigen rekening en de retourzending dient vooraf via een e-mail aangekondigd te worden.

Beschadigingen
Beschadigde producten of pakketten met aangebroken knotten garen kunnen wij niet retour nemen. Wanneer er onnodige schade aan het product is ontstaan of wij constateren dat het pakket incompleet is, kunnen wij niet tot uitkering van het aankoopbedrag overgaan. In dat geval blijft het pakket jouw eigendom en zullen we het aan jou ter beschikking stellen.

Melden retourzending
Wanneer je jouw pakket wilt retourneren kun je ons dat melden op info@slubbers.nl. Je ontvangt dan een bevestigingsmail, waarna je het pakket terug kunt sturen. Ook sturen we je een bericht zodra we je retourzending hebben ontvangen. Hierin laten we weten of het pakket in goede staat terug is ontvangen. Wanneer we het pakket in orde bevinden, storten we het aankoopbedrag binnen 7 dagen na de ontbinding van de overeenkomst terug naar de bij ons bekende bankgegevens. 

Retouradres
Ons retouradres is:
Slubbers
Borg Ewsum 64
7608 GH ALMELO
 
De eventuele verzendkosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening!