Herfst--en-Wintermodellen

Voor de koude periode van het jaar heb je behoefte aan warme voeten. Daarvoor hebben we twee modellen ontworpen:                                           het Herfstmodel en het Wintermodel
                                                                

Het Slubbers Herfstmodel is een laag model dat reikt tot boven de enkel. Met een warme omslag om tocht op de enkel te voorkomen.
Het Slubbers Wintermodel is een hoog model dat reikt tot aan de kuit. Het enige verschil tussen beide modellen is dus de hoogte van de omslag.
Het herfst- en wintermodel-patroon is ook te leveren met een klittenbandsluiting voor mensen die behoefte hebben aan een extra gemakkelijke instap. 

Slubbers worden dubbelwandig gehaakt. Per schoen haak je dus een binnenlaars en een buitenlaars. Vandaar dat er ook flink wat bollen in een pakket gaan. Voor een hoog model zijn gemiddeld 10 tot 12 bollen van 50gr nodig. Verder bevat een pakket een haaknaald nr 8, bevestigingsgaren en naalden, en natuurlijk de fijne zolen zelf. Daarbovenop schrijven we voor jou een persoonlijk patroon op maat, rekening houdend met de enkeldikte, wreefhoogte en hak-wreef-omtrek.

Er is veel keuze in soorten en kleuren garen, van 100% acryl (NO1) tot mooie wol/acryl combinaties (o.a. Malmö, Boston, William, Zermat) katoen (Eco, Rio) en katoencombinaties (Lacet, Las Vegas) in allerlei kleuren. Daarnaast kun je erg leuk met de soorten en kleuren garens spelen, mengen, afwisselen.
Je kunt Slubbers kiezen in Uni (één kleur), Duo (schoen één kleur, omslag andere kleur), of Gym (omslag én onderrand één kleur, schoen andere kleur), maar ook hebben we leuke streep en patroonvariaties ontworpen.
Misschien een beetje teveel keuze, en daarom is het zo moeilijk te vertalen naar een overzichtelijke webshopblush
We hopen dat de nieuwe opbouw bijdraagt aan een beter overzicht. 
 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.