Foto

Create your Quality-Time
 

Rust... het is zo belangrijk voor je. Zo'n gestolen moment in een overvolle dag, waarvan je zo kan genieten. Zo'n moment voor jezelf waarin je even niets hoeft. En waar je zó naar uit kunt kijken. Intens naar kunt verlangen...

Wanneer ik achter het stuur zit op weg naar huis, zo uitgeput na een dag hard werken, de file mijn auto gevangen houdt en ik voor me uit zit te staren naar de auto voor me, dan voel ik diep van binnen dat verlangen naar dat ene moment... waarop ik even niets meer hoef en ik mág gaan zitten. Met mijn kopje thee, mét mijn wolletjes en mijn haakwerkje. Om mezelf even te verliezen in het niets. Een klein geluksmomentje waar ik de hele dag al bij voorbaat van kan genieten. Kennen jullie dat?

Haken is het nieuwe mediteren, zeg ik altijd. Want je hoeft even niets, je gedachten mogen even met iets anders bezig dan met de dagelijkse beslommeringen en zakelijke besoignes. 

Geniet daarom van elke fase van dit Slubbersproject. Het gaat niet (alleen) om het resultaat. Het gaat om het proces. Hoe je Slubbers ontvangt. Hoe je met je Slubberspakket van start gaat. Hoe je Slubbers creëert. En hoe je Slubbers draagt.
 
Richt je aandacht op je bezigheid. Dát is het Slubbersgevoel. Quality-time, created by yourself.